Releasemingel & konsert @ KHIMAIRA 10 september 2023

Recycling the Work Processreleasemingel och konsert på KHIMAIRA
Sofiagatan 1, Stockholm
10 september 16.00
.
Musiken framförs av 
Lise-Lotte Norelius 
Anna Lindal
.
Mingel med småplock från kl 16, konsert kl 17. Fritt inträde!
Anmälan obligatorisk på https://khimaira.se/kontakt.html
.
Ann Rosén skapar ett partitur över sitt liv som konstnär
Ann Rosén är en av vår tids mest nyskapande konstnärer, med ljudkonsten som dominerande form sedan 90-talet.
Nu kommer hennes bok ”Recycling the Work Process”. Ett konstverk och grafiskt partitur över hennes eget kreativa liv.
Boken ”Recycling the Work Process” innehåller essäer, bilder och ett specialskapat partitur — ett sätt att förmedla en känsla och en upplevelse — av Anns fyrtiotvååriga konstnärliga process. Läsaren kan själv spela från partituret och bli medskapare till verket.

Så här säger Ann Rosén: ”I mer än tio år undrade jag hur jag kan dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter? Frågorna hopade sig, vad är det jag vet, vad vill jag förmedla och hur ska det göras? De senaste tre åren har jag arbetat med detta bokprojekt för att hitta en form. Efter flera påbörjade försök och
riktningsändringar kom jag fram till att min berättelse skulle ta sig formen av ett grafiskt partitur.”
En release, där hela partituret framförs, sker den 10 september klockan 17 på Khimaira, Sofiagatan 1 i Stockholm.
Boken finns att köpa till releasepris. Anmälan obligatorisk på https://khimaira.se/kontakt.html
Välkommen!
Ann Rosen: Recycling the Work Process
ISBN: 9789198849509