2013 07 23 -Tyst konsert i Askfatshamnen Dalarö

Tyst konsert i Askfatshamnen, Dalarö 23 juli 2013

Tisdag 23 juli kl 18-20 ges möjlighet att lyssna till en unik tyst konsert med elektromusik i Askfatshamnen på Dalarö. Mitt i skärgården skapas elektroniska klanger, som blandas med fiskmåsars skrän och vågskvalp. En ljud- och musikupplevelse utöver det vanliga utlovas!

Ta någon hårt i hand och följ med på en akustisk resa till de outforskade ljudlandskapen bortom pop, rock, jazz och klassisk musik! Sittandes på bryggan med hörlurar avnjuter du en live-konsert, som framförs från segelbåten schhh…
Schhh production presenterar Elsy and the Needle, Hellström and Bowers, Ris och Ros, Lise-Lotte Norelius, Jakob Riis, John Bowers, Ann Rosén och Sten-Olof Hellström

Konserten genomförs med stöd från Statens kulturråd i samarbete med Elektronmusikstudion EMS, Dalarö båtklubb och Dalarö Turistbyrå & Gästhamn.

För mer information kontakta
Sten-Olof Hellström
Mobil: 0708-866459, soh[ ]schhh.se